Goeiedag, welkom bij maxmakelaar

0477 25 26 18 - info@max-makelaar.be

Over ons

Onze visie - mission statement

Maxmakelaar is een erkend vastgoedmakelaar. De naam werd niet alleen gekozen omdat het goed klinkt of knipoogt naar Multatuli 's Max Havelaar, maar vooral omdat we ons willen onderscheiden als immobiliënmakelaar.

Met "Max" willen we de kwaliteitszorg bieden, die we zelf ook zouden willen genieten.

Vanuit de minder positieve ervaringen die we ondervonden bij eigen vastgoedtransacties (aankoop en verkoop van eigen patrimonium), hebben we besloten om een makelaarskantoor te leiden met de best mogelijke dienstverlening als basis.

We doelen op een juridische  service waarbij zowel koper als verkoper met al hun vragen terecht kunnen.

We onderbouwen dit met communicatieve en persoonlijke dienstverlening.

We mikken ook op een zorgzame service waar tijd wordt genomen voor elk dossier.

Wij begrijpen volkomen dat wie een huis wil kopen of verkopen  soms onder tijdsdruk staat en weinig geduld heeft. Elke verkoop is anders, heeft  een eigen verhaal.  We nemen voor u de tijd.

Met "Makelaar" bedoelen we niet alleen bemiddeling in verkoop of aankoop van vastgoed. We willen u compleet bedienen via ons uitgebreid team met notarieel jurist, boekhouder/fiscalist, vastgoedexpert en energiedeskundige.

Hiermee proberen we te voldoen aan een maximale informatieverstrekking naar klanten toe.

U geniet van ons persoonlijk engagement : duidelijke afspraken, goede communicatie, commerciële feeling en flexibele ingesteldheid. Deze ingrediënten bieden wij voor de door ons te koop gestelde immobiliën of aan te kopen panden.

Deel deze pagina

Print deze pagina