Goeiedag, welkom bij maxmakelaar

0477 25 26 18 - info@max-makelaar.be

Diensten

Max Makelaar

Ons immokantoor is een essentiële schakel tussen de twee partijen bij een verkoop. De werkwijze van Max Makelaar is helemaal gebouwd rond de filosofie  "in een goede transactie zijn alle partijen winnaars". Wij proberen  met andere woorden zowel voor de verkoper als de koper de ‘max' uit de verkoop van een onroerend goed te halen.

Max Makelaar is een professioneel makelaarskantoor, dat wordt geleid door een erkend vastgoedmakelaar met een Master Communicatiewetenschappen als extra troef. Wij verkopen uw pand met zorg en kennis. Wij staan garant voor een snelle aanpak en accurate opvolging. 

U verkoopt ?

Vaak worden verkopers van een pand geconfronteerd met onverwachte problemen :

Vooreerst bij de opstart van uw dossier: administratieve hindernissen tot het bekomen van allerhande attesten, de moeilijkheid om te kiezen tussen de talrijke publicatiekanalen, de prijszetting, ...

Bij het te koop stellen duiken soms frustraties op wanneer bijvoorbeeld de respons zeer snel afneemt of kandidaten om allerhande redenen afhaken, geen interesse meer hebben, ... Vaak is het moeilijk om in te schatten waarom een verkoop "flopt" bij een prachtig huis, een appartement met adembenemend zicht op zee,  een hypermoderne loft en functioneel rijhuis. Maxmakelaar biedt effectief een passend antwoord voor een vlotte verkoop van uw eigendom.

Verkeert u in dergelijke situatie? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Tal van factoren kunnen aan de oorzaak liggen van de voorschreven scenario's zoals bij voorbeeld een te hoge prijs, onverzorgde publiciteit, onduidelijke communicatie, te trage reactie op een ongeduldige liefhebber, het niet kunnen verstrekken van de juiste informatie van stedenbouwkundige, juridische of fiscale aard, ... Lees meer over ons advies bij verkoop

U koopt ? 

Het is ook mogelijk dat u een onroerend goed wilt kopen maar niet vindt wat u zoekt. Wij begrijpen uit eigen ervaring hoe dat voelt.

Maak gerust een afspraak met ons. Stuur een kort bericht met uw wensen. Wij vinden vast de weg naar uw droom!


 

Max Makelaar heeft kantoren in Oostende en Gistel. Wij werken steeds op afspraak omdat we voortdurend op weg zijn voor klanten. Bel ons op of stuur een mail.

Bij Max Makelaar hebt U de garantie dat wij Uw huis, grond, bedrijfsgebouw of appartement aan de beste voorwaarden op de markt brengen én verkopen.

Ons recept? De unieke sleutel, die de deur opent tot Dromen & wonen.

Deel deze pagina

Print deze pagina