Goeiedag, welkom bij maxmakelaar

0477 25 26 18 - info@max-makelaar.be

op aanvraag

Majestueuze villa met smaak gerenoveerd

Ligging

details

Ligging op kaart is niet relevant. Voor adres gelieve contact op te nemen 0477 25 26 18. 

 +/- 1962

 5

 3

 6

 1

 ja 

 dubbele garage 

 ja, zuidwest gericht 

   2 terrassen, zuidgericht 

 Z - ZW

 3.591 m²

 +/- 540 m² exclusief terrassen, tuin en voortuin

 273 (certificaatnr 1740808)

 3.133 € (niet-geïndexeerd) 

 Stedenbouwkundige info : wg, gvv, gvkr, gdv

 Electrisch keuringattest : volledig conform

 Verwarmingsinstallatie op stookolie, centrale verwarming in alle vertrekken (alle verdiepingen), kachel

 Niet opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed 

 Bodemattest : blanco

 Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied  

omschrijving

Deze prachtige villa is gelegen in de meest exclusieve villawijk van Oostende op wandelafstand van centrum en zee. Anno 2016 volledig gerenoveerd met oog voor kwaliteit en warmte. Ondanks de ruime vertrekken straalt deze villa 'thuis' uit.

Treed binnen via twee aparte inkomdeuren. De imposante inkomhall met eyecatchers zoals smeedijzeren deuren en prachtige eiken trappenhall met authentieke reling. Leefruimtes zijn tuingericht en baden in het zonlicht de ganse dag : prachtige eetkamer met kachel, open leefkeuken, zitkamer en werkkamer. Alle ruimtes zijn ingericht met sfeervolle verlichting, parketvloer of natuursteen en geflankeerd door raampartijen naar de zuigerichte tuin. Bijkeuken met ingewerkte kasten. Toilet met wastafel. Dubbele garage. Aparte ingang en patio met glaswand en toegang naar tuin. 

Nachtverdieping omvat 4 ruime slaapkamers en 2 ingerichte badkamers met douche en bad. Dressing- en wasruimte. Apart toilet. Alle vertrekken in eiken parketvloeren of volkeramische waterbestendige tegelvloeren.   

Zolderverdieping is ingericht met 5de zeer ruime slaapkamer en een 3de badkamer met douche. Twee extra zolderruimtes. Volledig geïsoleerde zolderverdieping en leien dakpannen vernieuwd.

De ganse villa is onderkelderd en deed vroeger dienst als woonvertrek voor het huispersoneel. In de kelder bevindt zich oa. de mazoutbrander, de state-of-the art vernieuwd pompsysteem, waterverzachter, ...  Prima EPC score en blanco electrische keuring.

De woonst is volledig voorzien van recente dubbele beglazing, isolatie, verwamingstoestellen. Volledig vernieuwde bevloering, leidingswerk, sanitair, ...

 

Print deze pagina

contacteer maxmakelaar

Katie GhesquièreGsm 0477 25 26 18info@max-makelaar.be
Pand bezichtigen?

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u zo spoedig mogelijk contacteren om een afspraak te maken.

Meer informatie

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u hierover zo spoedig mogelijk contacteren.

Stuur door naar een vriend(in)

Vul het formulier volledig in en we brengen uw vriend(in) op de hoogte.