Goeiedag, welkom bij maxmakelaar

0477 25 26 18 - info@max-makelaar.be

op aanvraag

Magnifieke klassewoning(en) en 3 parkings

Ligging

details

Ligging op kaart is niet relevant. Voor adres gelieve contact op te nemen 0477 25 26 18. 

 1894 - renovatie 1983 en later 
 
 5 + 1

 2 

 4

 prachtige open haard (super fire) 

 ja meerdere 

 driedubbele garage met electrische bediening 

 ja stadstuin

 2 terrassen

 ZO

 320 m²

 800 m² bewoonbare oppervlakte , exclusief terrassen en stadstuin, kelder en zolder.

 406 (certificaatnr code 21117028)

 2.231 € (niet-geïndexeerd) 

 Stedenbouwkundige info : wg, gdv, gvv, vkr

 Electrisch keuringattest : quasi conform

 Aardgas

 Niet beschermd, locuswaarde hoog A 

 Bodemattest : blanco

 Perceel niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied   

omschrijving

Deze parel aan het stadspark van Oostende heeft het allemaal : klasse, authenticiteit, ruimte en comfort !

Woonst anno 1894 werd in 1983 volledig gestript en bijgebouwd. Er zijn twee volwaardige woningen op het terrein die verbonden zijn met een patio, maar evenzeer apart kunnen gebruikt worden. Mogelijkheden zijn hier onbeperkt ... 

Herenwoning bestaat uit een inkomhall in natuursteen 'Beauvillon' , dubbele glazen deur naar patio, terras en achterwoonst. Ook de terras buiten is in dezelfde natuursteen. Garage met electrische bediening voor maar liefst 3 grote wagens en veel opbergruimte. Droge kelders, wijnkelder. Met olmen trap of lift kan met 3 verdiepingen hoog. Verdiep 1 (volledig in natuursteen) omvat een woonkamer, dinerruimte met open haard (super fire) en ingewerkte kasten, aparte ingericht keuken (gaggenau), 2 bergingen (vestaire) en een toilet. Verdiep 2 heeft 3 ruime slaapkamers (voorzien van hoogwaardige katoenen tapijten) en een badkamer met ligbad (van top tot teen in Carrara marmer) met apart toilet. Master bedroom voorzien van gelakte maatkasten. Het 3de verdiep omvat 2 slaapkamers, centrale hoobyruimte, wasruimte en sauna. Er is tevens een geïsoleerde zolder voorzien. 

Achterhuis deed oorspronkelijk dienst als bedrijfspand met showroom en burelen. Momenteel perfect als ruime woonst, daar de vertrekken er nodige comfort en afwerking hebben. Lichtrijke patio leidt van het ene gebouw naar het andere. Gelijvloers omvat een enorme ruimte in voleiken parket (oa. voorzien van bar) met raampartijen naar de stadstuin en een aparte kitchenette. De verdieping omvat eetkamer / woonkamer met veel raampartijen, slaapkamer met badkamer. Apart toilet voorzien.

Samengevat : ruim 800m² woonplezier in het volle centrum met prachtig parkzicht én enige garage in de buurt met 3 parkeerplaatsen ! Woonst is in zeer goeie staat (betonstructuur gvl, verd1 & 2), overal dubbele beglazing, aardgas, waterverzachter, aanwezigheid van regenwater, lift en alarmsysteem, videofoonsysteem, 3 terrassen en ongeziene mogelijkheden ! 

 

Print deze pagina

contacteer maxmakelaar

Katie GhesquièreGsm 0477 25 26 18info@max-makelaar.be
Pand bezichtigen?

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u zo spoedig mogelijk contacteren om een afspraak te maken.

Meer informatie

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u hierover zo spoedig mogelijk contacteren.

Stuur door naar een vriend(in)

Vul het formulier volledig in en we brengen uw vriend(in) op de hoogte.