Goeiedag, welkom bij maxmakelaar

0477 25 26 18 - info@max-makelaar.be

€ 394.000

Prachtige villa met karakter

Ligging

details

LIGGING OP KAART IS NIET RELEVANT. VOOR ADRES GELIEVE CONTACT OP TE NEMEN 0477 25 26 18. 

 
 1992

Regenwaterput (2x 8.000 l) aanwezig . Dag/nachttarief electriciteit. 

 981 m²

 195 m² bewoonbare oppervlakte  excl 2de unit en zolder

 3 slaapkamers

 2 (bad en douche  + douche glv) 

 2

 1 houthaard

 ja 

 parkings- garage mogelijk 

 tuin aanwezig 

 terras aanwezig

 ZO achterzijde

 223 (certificaatnr 20110316-0000788486-00000003-5)

 867  € (niet-geïndexeerd) 

 Stedenbouwkundige info : in aanvraag

 Electrisch keuringattest : in aanvraag

 Stookolie, gekeurd ondergrondse tank 5.000 l

 Niet opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed 

 Bodemattest : blanco

 Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied  

omschrijving

Omgeven door groen en voorzien van alle comfort. Welkom in deze karaktervolle villa op het randje van Ichtegem. De woning heeft 2 'units', waarvan het voorste gebouw oorspronkelijk dienst deed als garage. Deze werd ingericht tot kinepraktijk met 2 kabinetten en een toilet. 

De achterliggende woonst is voorzien van een warm aangeklede inkomhall met toilet en doorgang naar ruime ingebouwde vestiaire. Glazen deur naar zit- en eetgedeelte. In het zitgedeelte ideaal cocoonen met open haard. Eetgedeelte met tuinzicht en schuifraam. Aparte ruime keuken voorzien van alle apparatuur, ontbijttafel en eveneens schuifraam naar het terras en zonnige tuin. Naast de keuken bevindt zich een ruime berging, voorzien van een douche met een extra toegangsdeur naar buiten. De vloeren beneden zijn in natuursteen met variërende tinten. Open trap naar de etage, die is voorzien van 3 slaapkamers en een zeer ruimte badkamer met bad én douche. De nachtpatio heeft ook een nuttige bureel- of hobbyruimte. Slaapkamers en hall in parket. De houtbekleding geeft enorme gezelligheid aan deze ruimtes. Zolder aanwezig.

Woning is comfortabel (dubbele beglazing, dakisolatie, zeer goeie EPC score, verzorgd en instapklaar). Ze heeft enorme lichtinval langs alle zijden. Zongerichte tuin, omheind, veel groen en een terras. Groot tuinhuis, grote oprit met meerdere parkeerplaatsen.

De villa kan door zijn ontwerp ook perfect dienen als kangoeroewoning die volledig apart staat (zie kinepraktijk) voor vb. een ouder of invalide familielid.

 

Print deze pagina

contacteer maxmakelaar

Katie GhesquièreGsm 0477 25 26 18info@max-makelaar.be
Pand bezichtigen?

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u zo spoedig mogelijk contacteren om een afspraak te maken.

Meer informatie

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u hierover zo spoedig mogelijk contacteren.

Stuur door naar een vriend(in)

Vul het formulier volledig in en we brengen uw vriend(in) op de hoogte.