Goeiedag, welkom bij maxmakelaar

0477 25 26 18 - info@max-makelaar.be

op aanvraag

Exclusieve prachtvilla met zwembad

Ligging

details

Ligging op kaart is niet relevant. Voor adres gelieve contact op te nemen 0477 25 26 18. 

 +/- 1962

 8

 5

 6

 2

 ja 

 dubbele garage 

 ja, zuidwest gericht 

 2 terrassen, zuidgericht 

 extra zonneterras masterbedroom 

 buitenzwembad

 Z

 4.305 m²

 +/- 850 m² exclusief terrassen, tuin en voortuin

 492 (certificaatnr 479799)

 3.758 € (niet-geïndexeerd) 

 Stedenbouwkundige info : wg, gvv, gvkr, gdv

 Electrisch keuringattest : volledig conform

 Verwarmingsinstallatie (2018) op stookolie, vloerverwarming in alle vertrekken (alle verdiepingen),  2 open haarden

 Niet opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed 

 Bodemattest : blanco

 Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied  

 

omschrijving

Fantastische prestigieuze villa in de Koningin Der Badsteden aan het Maria Hendrikapark. Het centrum, de Visserskaai en het strand zijn op wandelafstand te vinden.

Deze majestueuze villa is gelegen in de meest exclusieve villawijk van Oostende. Villa in Franse stijl werd gebouwd met aandacht voor duurzaamheid qua bouw, materialen en technieken.  De bewoonbare oppervlakte is maar liefst 850 m². 

De enorme zuidgerichte tuin is volledig aangelegd met begroeiing, bomen, planten en volledig omheind. De tuinglooiingen beslaan 2 verdiepingen : het bovenste gedeelte met groot zonneterras aan het salon, het onderste gedeelte met optimale privacy voorzien van verwarmd buitenzwembad, kabines en poolhouse.

De indeling van de woonst : een royale inkomhall in zeldzame Zweedse marmer en werkelijk prachtige bibliotheek (of werkruimte). Gloednieuwe geïnstalleerde designkeuken (alles erop en eraan) met ontbijtruimte. Royale woonkamer met prachtig tuinzicht (zuidgericht) en riante diningroom met dubbele scheidingsdeur en toegang tot het enorme terras.

Er is een gastentoilet en vestiaire, alsook apart waslokaal / berging en een dubbele inpandige garage.

Marmeren trappenhall naar de nachtvertrekken. Nachthall op het 1ste verdiep in geverniste parket in visgraatmotief. Men treft op de linkervleugel de master bedroom aan met ensuite badkamer (vloeren & muren betegeld met Italiaanse mozaïekjes) en een zonneterras. Tweede riante slaapkamer met eigen terras. Dressing met kastenwand en een extra open dressing. Dressingroom (sanitaire leidingen liggen klaar). Derde grote slaapkamer.  De rechtervleugel omvat 2 slaapkamers en een grote dressing, alsook een 3de badkamer.

Op de 2de verdieping zijn er 3 mezzanines (slaapkamers) en 2 grote zolderruimtes. Prachtige leien op het dak.

Ondergrondse verdieping ingedeeld in ruime slaapkamer, ensuite badkamer en een tweede slaapkamer. Voorziening voor keuken aanwezig. Het is ook op deze verdieping dat er een prachtige poolhouse of partyruimte aanwezig is met super open haard.  Zicht op het zwembad, terras en tuin. Aparte ruimte met voorziening voor douche en omkleedkabines. Fantastische wijnkelder met originele gewelven.

De ganse woning is volledig voorzien van vloerverwarming, vernieuwde verwarmingsinstallatie, houten ramen met houten luiken, leien dakpannen. 

Hoofdbestemming van de villa is wonen, doch (vrij) beroep toegelaten.  

Staat van het onroerend goed: degelijk gebouwd, algemeen zeer goede staat, grotendeels gerenoveerd zowel binnen als buiten, prachtige structuur & doordachte indeling. Absolute klasse ! 

Afspraak op kantoor voor alle nodige info. Pas aansluitend een bezoek aan het pand. 

Print deze pagina

contacteer maxmakelaar

Katie GhesquièreGsm 0477 25 26 18info@max-makelaar.be
Pand bezichtigen?

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u zo spoedig mogelijk contacteren om een afspraak te maken.

Meer informatie

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u hierover zo spoedig mogelijk contacteren.

Stuur door naar een vriend(in)

Vul het formulier volledig in en we brengen uw vriend(in) op de hoogte.