Goeiedag, welkom bij maxmakelaar

0477 25 26 18 - info@max-makelaar.be

€ 490.000

Verrassende 'feelgood' woning met tuin en garage

Ligging

details

Ligging op kaart is niet relevant. Voor adres gelieve contact op te nemen 0477 25 26 18. 

 
 Renovatie 2010 - heden
 

Regenwaterput aanwezig. Waterverzachter. Electr zonnewering. Electr poort. Domotica. 

 5 zeer ruime kamers

 2 (bad en douche / douche) 

 3

 2 

 ja 

 overdekte garage 

 ja, zuidgericht 

 zuidgericht terras

 buitenjacuzzi & sauna

 Z

 790 m²

 350 m² bewoonbare oppervlakte 

 339 (certificaatnr 201903170002142015-res1) ged. verwerking van renovatie in deze score

 535  € (niet-geïndexeerd) 

 Stedenbouwkundige info : in aanvraag

 Electrisch keuringattest : in aanvraag

 Aardgas, zonnepanelen, condenserende gaskatel

 ? opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed 

 Bodemattest : blanco

 Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied  

omschrijving

Bescheiden aan de buitenzijde, absolute klasse binnenin ! Wie graag leeft volgens de leuze 'pour vivre heureux, vivons chachés', zal zich hélemaal vinden in het ontwerp van deze lichtrijke ruime woonst. 

De rondleiding begint als volgt : inkomhall met vestairekasten op maat. 'Woooow' living met aan voor-en achterzijde glaspartijen. Classy-chic ingericht met volle eikenparket, bakstenen wand en gashaard.

Grote zithoek en aangename eetruimte met zicht op de buitenpatio. Open ingerichte keuken, voorzien van alle hedendaagse inbouwtoestellen en maatkasten met een aanrecht in natuursteen. De barkrukken doen de gasten meteen aanschuiven bij het gezellig kokerellen ... Patio met jacuzzi en 200 % privacy ! Gastentoilet op de begane grond.

We lopen door naar de achterzijde van de woonst,  want daar bevindt zich een reuze 'mancave' (met mogelijkheid tot  ombouw ladiesroom :-) :-)  De mannen en/of het gezin kunnen hier alvast in stijl aperitieven aan de 'ginbar', die volledig is uitgerust met effectverlichting, koelkasten, pelletkachel enz... , Pooltafel voor de nachtelijke uren of cinema met projector voor een romatische film, ... voor elk wat wils ! 

Via deze loftruimte is er zicht op het zonneterras en direct toegang tot de grote zuidgerichte tuin. Volledig omheind. De gelijkvloerse verdieping omvat nog een grote bergruimte met wasmachine, ... Er is een dubbele garage met electrische poort, waar tevens een sauna staat.

Via een eiken trappenhall, komen we op de eerste verdieping. Hier bevinden zich de master bedroom met maatkasten en extra ingebouwde dressing. Ruime badkamer voorzien van ligbad (met tuinzicht), douche en wastafel. Tweede en derde slaapkamer. Apart toilet.

De tweede verdieping is voorzien van 2 slaapkamers 'onder dak' en een grote hobbyruimte. Tweede badkamer met douche en toilet.

Tenslotte zijn er ook nog een (opberg)zolder aanwezig. 

Technisch gezien is de woning energiezuinig vernieuwd en uitgerust met dubbele beglazing, isolatie, nieuw dak en zonnepanelen met zonneboiler ! Ledverlichting en domotica aanwezig.

Ondanks de 'eenvoudige' façcade, heeft deze luxewoning alles in petto voor een warme thuis. Bezoek kan op aanvraag : 0477 25 26 18. 

 

Print deze pagina

contacteer maxmakelaar

Katie GhesquièreGsm 0477 25 26 18info@max-makelaar.be
Pand bezichtigen?

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u zo spoedig mogelijk contacteren om een afspraak te maken.

Meer informatie

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u hierover zo spoedig mogelijk contacteren.

Stuur door naar een vriend(in)

Vul het formulier volledig in en we brengen uw vriend(in) op de hoogte.