Goeiedag, welkom bij maxmakelaar

0477 25 26 18 - info@max-makelaar.be

niet meer beschikbaar

Luxevilla op exclusieve locatie !!

Ligging

details

Ligging op kaart is niet relevant. Voor adres gelieve contact op te nemen 0477 25 26 18. 

 +/- 2000

 3

 3

 3

 design gashaard én design houtkachel aanwezig

 ja 

 dubbele garage 

 ja, zuidgericht 

 zuidgericht terras

 Z

 2.679 m²

 410 m² bebouwde oppervlakte , exclusief terrassen, tuin en voortuin.

 220 (certificaatnr code 0000608788-000000017-2)

 1.675 € (niet-geïndexeerd) 

 Stedenbouwkundige info : natuurgebied, gdv, gvv, vkr

 Electrisch keuringattest : quasi conform

 Stookolie, propaangastank aanwezig

 Percelen zijn beschermd als landschap 

 Bodemattest : blanco

 Perceel Niet en perceel wel gelegen in overstromingsgevoelig gebied   

omschrijving

In deze droomvilla komen hart en ziel tot rust. Prachtige architectuur voorzien van royaal licht en een zee van ruimte. Gelegen op grondgebied Oostende, ongeveer 7 km van centrum en zee. 

De tuin is àdembenemend ! Een oase van rust in deze tot-in-de-puntjes verzorgde aangelegde tuin met tal van groen en centraal de prachtige treurwilg. Gelegen aan het water van een beschermd natuurgebied.

Drie toegangsdeuren tot de villa, waaronder een royale grijsgetinte onthaalruimte, voorzien van glooiiende glaswanden, designvestiaire met gastentoilet en wastafel.

De woonruimte is gigantisch ruim en tegelijkertijd zéér gezellig door de variaties in wanden, raampartijen en vloerbekleding. Stijlvolle eetruimte met vide, gevolgd door een zitruimte met gashaard en volle tuinzicht.

Via een open wenteltrap bereikt men een tweede open woonruimte die tevens perfect kan dienen als bureau, vergaderruimte of bibliotheek... Hier staat een design kachel centraal, alsook de unieke meubelstukken die de ruimte op-en-top aankleden.

De gelijkvloerse verdieping heeft verder een lichtrijke keuken (Gaggenau) volledig op maat gemaakt met de meest luxueuze afwerking. Alle toestellen zijn voorzien : een dubbele serie kookplaten, ingewerkte dampkap, ruime koelkast en ruime diepvries, vaatwasmachine en dubbele oven. Klassevol aanrecht met verdoken maatkasten, aangebouwde ontbijtafel en verlichting maken het geheel 'af'! De keuken geeft uit op één van de terrassen en de tuin.

Het slaapgedeelte is verspreid over beide etages en zijn zowel aansluitend als apart toegankelijk. De master bedroom is voorzien van een dakterras en een ensuite badkamer. Deze is voorzien van een groot ligbad en twee wastafels met vele op maat gemaakte designkasten. Een tweede slaapkamer werd opgevat als mezzanine en heeft een aparte douchecel en toilet. De  derde slaapkamer is eveneens voorzien van eigen sanitair (douche - wastafel).

Meerdere bergruimtes zijn aanwezig, een dubbele garage met electrisch bedienbare poort, aparte wasruimte en een kelder. Aparte ruimte met de technieken, zoals de waterverzachter. Nieuw tuinhuis.

Uiteraard bestaat het comfort uit dubbele beglazing, topkwaliteit van diverse parketsoorten en tegelvloeren, electrisch bedienbare zonnewering. Verluchting en draai/kipramen zijn alom aanwezig. Kluis. Alarminstallatie. Bang & Olufsen muziekinstallatie met bediening over meerdere locaties. 

 

 

 

 

Print deze pagina

contacteer maxmakelaar

Katie GhesquièreGsm 0477 25 26 18info@max-makelaar.be
Pand bezichtigen?

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u zo spoedig mogelijk contacteren om een afspraak te maken.

Meer informatie

Vul het contactformulier volledig in en uw gegevens worden vrijblijvend op onze wachtlijst geplaatst. Eén van onze medewerkers zal u hierover zo spoedig mogelijk contacteren.

Stuur door naar een vriend(in)

Vul het formulier volledig in en we brengen uw vriend(in) op de hoogte.